Mar 18 2015

Vækstambitioner

Hos Inform har vi ambitioner om vækst gennem udvikling af individuelle kvalitets løsninger inden for sundhedssektoren, i dental- og veterinærbranchen.

For at understøtte denne udvikling har vi gennemført en række strategiske tiltag, der alle har til formål at realisere ambitionerne, og sikre Inform en førende position på markedet som en konkurrencedygtig, kompetent og innovativ samarbejdspartner:

Med virkning fra 1. marts 2015 har Mia Glad Thomsen solgt alle aktier i Inform A/S til Healthcare Design Holding A/S. Bag dette selskab står investeringsfonden Vækst-Invest Nordjylland, Inform’s tidligere bestyrelsesformand Poul Sørensen og Mia Glad Thomsen.

I forbindelse med ejerskiftet overtager Poul Sørensen jobbet som adm. dir., og Jim Hammer ansættes som salgschef. Mia fortsætter hos Inform som projektdirektør.

Poul, Mia, og Jim vil sammen med produktionschef Henrik Kam Kristensen herefter udgøre selskabets ledelse.

Pr. 1. februar 2015 overtog Inform alle aktiver i Nordjysk Dentalfabrik.  Nordjysk Dentalfabrik blev stiftet i 1969, og har siden på egen fabrik udviklet og produceret tandlægestole (bl.a. Stenstrup Stolen) samt operations- og undersøgelseslejer til læger og hospitaler.

Investeringen i Nordjysk Dentalfabrik sikrer adgang til et større og bredere kundesegment, og udvider produktsortimentet med relevante produkter i relation til vores kernekompetence - totalindretning af klinikker.

Har du ideer til udvikling af samarbejdet eller bare andre kommentarer, så giv os kald eller en mail. 

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde – meget gerne i en udvidet form.