SPECIALLÆGER

SOM INGEN ANDRE

Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer, så det tager vi hensyn til, når vi indretter din klinik. Vi har mange års erfaring i skræddersyede indretningsløsninger til speciallæger. Løsninger, der tager højde for både rummets karakter og dine specifikke krav til indretningen som specialist.For vi ved, hvad det kræver at være specialist – og vi hjælper dig med at udfylde rollen.

Alle vores produkter bliver produceret på egne fabrikker i Danmark, og vi er glade for at kunne fremvise et lille udpluk af vores mange vellykkede indretninger og samtidig vise, at det nærmest er umuligt at se slitage på vores produkter, der har været benyttet intensivt hver dag i flere år.

STOLE OG LEJER

Inform har gennem årtier indrettet klinikker i hele Danmark. Vi har stor erfaring i at finde den optimale løsning, uanset hvor stort eller lille projektet er.

Læs mere her

TOTALINDRETNING

Inform har siden 1981 udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger som personalerum, receptioner, kliniklokaler og behandlingsrum.

Læs mere her

RECEPTIONER

Receptionen er det første, patienterne møder, når de træder ind på klinikken. Det er her, den første kontakt opstår med personalet, og her patienterne skaber deres umiddelbare indtryk af klinikken.

Læs mere her

LABORATORIET

Laboratoriet er et lokale med mange arbejdsrutiner, som skal kunne udføres på en sikker og forsvarlig måde. Samtidig skal de enkelte medarbejdere kunne afløse hinanden, uden at der opstår usikkerhed omkring hygiejnen.

Læs mere her

INFORM SUPPORTSTOLE

En ergonomisk arbejdsstilling er afgørende for din krop og dit arbejde. Din stol skal være fleksibel i indstillingerne, den skal give dig fuld bevægelsesfrihed og lette din arbejdsdag. Alle stolene findes i fem siddehøjder og kan leveres med fodring.

Inform supportstole er udviklet i nært samarbejde med danske fysioterapeuter. Vores stole er udviklet med det formål at give optimal støtte og bevægelsesfrihed. Denne arbejdsstilling sikrer dig mindre belastning i lænd og ryg og du opnår samtidig en meget højere grad af frihed og bevægelighed.

Se mere i vores brochurer her

Læs mere her

INFORM HYGIEJNESYSTEM

Inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg.

Læs mere her

INFORM GLASTASTATUR

Hygiejnisk og funktionelt

Læs mere her

REFERENCER

Inform har gennem årtier leveret produkter til speciallæger over hele Danmark. Vi har lavet optimale inventar-indretninger af såvel undersøgelsesrummene som operationsrummene og laboratorierne.

 

 

Læs mere her

INFORM MOBILSKABE

- Mobilskabe udført specielt til sundhedsbranchen

Brochurer om Inform A/S mobilskabe

Læs mere her