PRAKTISERENDE LÆGER

SOM INGEN ANDRE

Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt – også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer, så det tager vi hensyn til, når vi indretter din klinik. Vi har mange års erfaring i at producere skræddersyede løsninger til sundhedssektoren. Løsninger, der tager højde for både rummets karakter og dine specifikke krav til indretningen. For vi ved, hvad det kræver at være specialist – og vi hjælper dig med at udfylde rollen.

STOLE OG LEJER

Inform har gennem årtier indrettet lægeklinikker i hele Danmark og i de øvrige skandinaviske lande. Vi har stor erfaring i at finde den optimale løsning, uanset hvor stort eller lille projektet er.

Læs mere her

TOTALINDRETNING

Inform har siden 1981 udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger som personalerum, receptioner, kliniklokaler og behandlingsrum.

Læs mere her

LABORATORIET

Laboratoriet er et lokale med mange arbejdsrutiner, som skal kunne udføres på en sikker og forsvarlig måde. Samtidig skal de enkelte medarbejdere kunne afløse hinanden, uden at der opstår usikkerhed omkring hygiejnen.

Læs mere her

RECEPTIONER

Da behovene til receptionsskranker er mange, og mennesker er individuelle, har Inform ingen standardløsninger, men vi laver skræddersyede løsninger, som dækker jeres konkrete behov og ønsker.

Læs mere her

INFORM HYGIEJNESYSTEM

Inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg.

Læs mere her

INFORM SUPPORTSTOLE

En ergonomisk arbejdsstilling er afgørende for din krop og dit arbejde. Din stol skal være fleksibel i indstillingerne, den skal give dig fuld bevægelsesfrihed og lette din arbejdsdag. Alle stolene findes i fem siddehøjder og kan leveres med fodring.

Inform supportstole er udviklet i nært samarbejde med danske fysioterapeuter. Vores stole er udviklet med det formål at give optimal støtte og bevægelsesfrihed. Denne arbejdsstilling sikrer dig mindre belastning i lænd og ryg og du opnår samtidig en meget højere grad af frihed og bevægelighed.

Se mere i vores brochurer her

Læs mere her

REFERENCER

Inform har produceret både inventar og undersøgelseslejer til læger i over 30 år. Vi har gennem tiden lavet både små og større indretninger samt indretning af både venterum, receptionsområder, skadestuer, personalerum og konsultationsrum.

Læs mere her

INFORM MOBILSKABE

- Mobilskabe udført specielt til sundhedsbranchen

Brochurer om Inform A/S mobilskabe

Læs mere her