ØJENLÆGER

SOM INGEN ANDRE

Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer, så det tager vi hensyn til, når vi indretter din klinik. Vi har mange års erfaring i at producere skræddersyede løsninger til sundhedssektoren.

Løsninger, der tager højde for både rummets karakter og dine specifikke krav til indretningen. For vi ved, hvad det kræver at være specialist – og vi hjælper dig med at udfylde rollen. Inform har med købet af Nordjysk Dentalfabrik endnu en indgangsvinkel til at supportere øjenlæger: Vi producerer både standard-undersøgelsesstole og individuelt tilpassede operationslejer.

Kort sagt vil vi gerne bidrage med en totalløsning, som samtidig er den rigtige individuelle løsning.

K300 Kampagnetilbud - SE HER!

STOLE OG LEJER

Uanset om behovet er en operationsstol til forskellige mindre indgreb og undersøgelser af øjet, eller der er tale om større operationer på operationslejer, har Inform de rette løsninger.

Læs mere her

TOTALINDRETNING

Inform har siden 1981 udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger som personalerum, receptioner, kliniklokaler og behandlingsrum.

Læs mere her

SKYLLERUM OG LABORATORIER

Udover operationsrum, personalerum og receptioner producerer Inform også kvalitetsinventar til skyllerum og laboratorier.

Læs mere her

RECEPTIONER

Da behovene til receptionsskranker er mange, og mennesker er individuelle, har Inform ingen standardløsninger, men vi laver skræddersyede løsninger, som dækker jeres konkrete behov og ønsker.

Læs mere her

INFORM SUPPORTSTOLE

En ergonomisk arbejdsstilling er afgørende for din krop og dit arbejde. Din stol skal være fleksibel i indstillingerne, den skal give dig fuld bevægelsesfrihed og lette din arbejdsdag. Alle stolene findes i fem siddehøjder og kan leveres med fodring.

Inform supportstole er udviklet i nært samarbejde med danske fysioterapeuter. Vores stole er udviklet med det formål at give optimal støtte og bevægelsesfrihed. Denne arbejdsstilling sikrer dig mindre belastning i lænd og ryg og du opnår samtidig en meget højere grad af frihed og bevægelighed.

Se mere i vores brochurer her

Læs mere her

INFORM HYGIEJNESYSTEM

Inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg.

Læs mere her

REFERENCER

Inform har i adskillige år leveret produkter til danske øjenlæger. Vi har lavet skræddersyede inventarindretninger af såvel undersøgelsesrummene som operationsrummene.

Læs mere her

INFORM MOBILSKABE

- Mobilskabe udført specielt til sundhedsbranchen

Brochurer om Inform A/S mobilskabe

Læs mere her