HOSPITAL

SOM INGEN ANDRE

En effektiv behandling kræver både viden, de rette rammer og professionelt udstyr. Det ved vi, for vi har mere end 45 års erfaring i at udvikle og producere undersøgelses- og operationslejer samt patient- og undersøgelsesstole til hospitaler i hele Skandinavien.

Vi ved også, at den optimale løsning skabes i samspillet mellem jeres individuelle behov og vores viden om ergonomi, design og teknologi. Derfor laver vi individuelle, specialproducerede løsninger til eksempelvis kæbe-, øjen- eller øre-næse-hals kirurgi. Og vi producerer både standard-undersøgelsesstole og skræddersyede operationslejer til samtlige af hospitalets mange afdelinger.

FØDEGANGEN

Inform har produceret fødelejer til skandinaviske sygehuse i de sidste 40 år, og vi leverer bl.a. til de fire største hospitaler i Danmark.

Læs mere her

GYNÆKOLOGISK AFDELING

Informs gynækologiske undersøgelsesleje, ST-200, er unik i branchen med en bensektion, som let og ubesværet kan køres ind under rygsektionen.

Læs mere her

AKUTAFDELINGEN

Vi har forskellige lejer til undersøgelse og behandling af mennesker, der er kommet akut til skade, eller pludselig er blevet syge.

Læs mere her

ØJENAFDELINGEN

Uanset om behovet er en operationsstol til mindre indgreb og undersøgelser af øjet, eller der er tale om større operationer på operationslejer, har Inform de rette løsninger.

Læs mere her

ØRE-NÆSE-HALS AFDELINGEN

Vores drejelige undersøgelsesstole og operationslejer til øre-næse-hals afdelinger benyttes allerede i dag af adskillige hospitaler i Danmark og Skandinavien.

Læs mere her

KÆBEKIRURGISK AFDELING

Takket være vores mange års erfaring med at indrette private tandlægeklinikker har Inform en stor viden om de behov, der er i en kæbekirurgisk afdeling.

Læs mere her

AMBULATORIER

Inform producerer undersøgelseslejer til alle formål.

Læs mere her

MIKROBIOLOGISK AFDELING

Læs mere her

OPERATIONSSTUER

Inform har forskellige stole og lejer, der kan benyttes til operative indgreb. Vi har udviklet en specialstol, ST 800-0212, der er både stol og leje, og kan gå i trendelenburg/antitrendelenburg.

Læs mere her

INFORM SUPPORTSTOLE

En ergonomisk arbejdsstilling er afgørende for din krop og dit arbejde. Din stol skal være fleksibel i indstillingerne, den skal give dig fuld bevægelsesfrihed og lette din arbejdsdag. Alle stolene findes i fem siddehøjder og kan leveres med fodring.

Inform supportstole er udviklet i nært samarbejde med danske fysioterapeuter. Vores stole er udviklet med det formål at give optimal støtte og bevægelsesfrihed. Denne arbejdsstilling sikrer dig mindre belastning i lænd og ryg og du opnår samtidig en meget højere grad af frihed og bevægelighed.

Se mere i vores brochurer her

Læs mere her

INFORM HYGIEJNESYSTEM

Inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg.

Læs mere her

INFORM GLASTASTATUR

Hygiejnisk og funktionelt

Læs mere her

REFERENCER

​Inform har både alene og gennem Nordjysk Dentalfabrik været leverandør til det danske sygehusvæsen i mange år.

Vi udvikler konstant nye produkter, der kan implementeres i de forskellige afdelinger på hospitalerne. Eksempelvis kan her nævnes vores dispensersystem, som benyttes af adskillige afdelinger på de danske hospitaler. 

Inform har produceret lejer og stole til størstedelen af de danske hospitaler, og vi har produkter stående på alle danske hospitaler. Vi ser frem til at være med til at indrette de nye supersygehuse, der i øjeblikket bygges i hele landet.

 
 

Læs mere her

INFORM MOBILSKABE

- Mobilskabe udført specielt til sundhedsbranchen

Brochurer om Inform A/S mobilskabe

Læs mere her