HISTORIE

Inform er et dansk firma, som siden 1981 har udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger i tæt samarbejde med vores kunder. Målet har altid været at udvikle rationelle arbejdspladser med udgangspunkt i brugerens arbejdsmetode og den æstetiske oplevelse af arbejdsmiljøet uden at gå på kompromis med kvalitet eller ergonomi. Alle vores produkter produceres på egen fabrik og sælges over hele Verden - både direkte fra inform og gennem vores omfattende forhandlernetværk.

"Den optimale løsning ser vi som et samspil mellem individuelle behov, fleksible moduler, ergonomi, design, teknologi og økonomi."

Al inventar fremstilles på egen fabrik. I det 2.900 m2 store produktionsareal arbejder erfarne møbelsnedkere med det mest avancerede produktionsudstyr til kvalitetsfremstilling af kundetilpassede løsninger. Denne kombination gør det muligt at fremstille individuelle løsninger til rimelige priser - og til aftalt tid. Vores tegnestue er beliggende på hovedkontoret i Aalborg, hvor vi har erfarne tekniske tegnere, indretningsarkitekter og bygningskonstruktører, som tegner større og mindre projekter. 

De fleste ansatte har mange års erfaring, hvilket gør Inform til en sikker sparringspartner, når en klinik skal indrettes. Er du interesseret i et indretningsforslag til din klinik, får du tilknyttet en dygtig indretningskonsulent fra vores tegnestue. Vi er med i hele processen - lige fra skitse til færdigt projekt.

Pr. 1. februar 2015 overtog Inform alle aktiviteter i Nordjysk Dentalfabrik, og virksomheden bliver fremover en integreret del af indretnings- og designvirksomheden Inform A/S. Nordjysk Dentalfabrik har i 45 år fra egen fabrik produceret og solgt undersøgelses- og operationslejer såvel som patientstole og operationsstole til sygehusene i hele Skandinavien. Overtagelsen sker, fordi vi med det samlede produktsortiment bedre vil kunne servicere vore mange samarbejdspartnere indenfor sundhedssektoren. 

Inform overtager alle ansatte i Nordjysk Dentalfabrik, og samtidig også den knowhow og de patenter, der er opbygget gennem årene. Vi tilbyder nu klinikinventar, tandlægestole, øjenoperationsstole, operations- og undersøgelseslejer samt rådgivning om indretning.