FERTILITET OG GYNÆKOLOGI

SOM INGEN ANDRE

Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt, men også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer, så det tager vi hensyn til, når vi indretter din klinik.
 
Inform har med købet af Nordjysk Dentalfabrik fået en række nye produkter bl.a. det unikke gynækolo-giske undersøgelsesleje ST-200. ST-200 er unikt, fordi lejet både fungerer som et almindeligt under-søgelsesleje og samtidig som et klassisk GU-leje. Som GU-leje har ST-200 desuden den fordel, at det er meget lidt pladskrævende.
Vi har mange års erfaring i at producere skrædder-syede løsninger til sundhedssektoren.

Løsninger, der tager højde for både rummets karakter og dine specifikke krav til indretningen. For vi ved, hvad det kræver at være specialist – og vi hjælper dig med at udfylde rollen. 

ST-200 Kampagnetilbud - SE HER!

Medicinal Mobilskabe Kampagnetilbud - SE HER!

GYNÆKOLOGISKE LEJER

Inform har gennem årtier produceret gynækologiske undersøgelseslejer både til privatpraktiserende læger, fertilitetsklinikker og til kvindeafdelinger på hospitaler i hele Skandinavien.

Læs mere her

TOTALINDRETNING

Inform har siden 1981 udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger som personalerum, receptioner, kliniklokaler og behandlingsrum.

Læs mere her

SKYLLERUM OG LABORATORIER

Udover operationsrum, personalerum og receptioner producerer Inform også kvalitetsinventar til skyllerum og laboratorier.

Læs mere her

RECEPTIONER

Da behovene til receptionsskranker er mange, og mennesker er individuelle, har Inform ingen standardløsninger, men vi laver skræddersyede løsninger, som dækker jeres konkrete behov og ønsker.

Læs mere her

INFORM HYGIEJNESYSTEM

Inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg.

Læs mere her

INFORM SUPPORTSTOLE

En ergonomisk arbejdsstilling er afgørende for din krop og dit arbejde. Din stol skal være fleksibel i indstillingerne, den skal give dig fuld bevægelsesfrihed og lette din arbejdsdag. Alle stolene findes i fem siddehøjder og kan leveres med fodring.

Inform supportstole er udviklet i nært samarbejde med danske fysioterapeuter. Vores stole er udviklet med det formål at give optimal støtte og bevægelsesfrihed. Denne arbejdsstilling sikrer dig mindre belastning i lænd og ryg og du opnår samtidig en meget højere grad af frihed og bevægelighed.

Se mere i vores brochurer her

Læs mere her

REFERENCER

Inform har ved hjælp af et enestående rulleskinnesystem, hvor bensektionen køres ind under rygsektionen, skabt et leje, som langt de fleste gynækologer og jordemødre i dag kender både fra hospitalssektoren og fra de private klinikker.

Læs mere her

INFORM MOBILSKABE

- Mobilskabe udført specielt til sundhedsbranchen

Brochurer om Inform A/S mobilskabe

Læs mere her