INFORM MOBILSKABE

- Mobilskabe udført specielt til dentalbranchen

Brochurer om Inform A/S mobilskabe

;

KF25/35

Mobilskabe på 73 cm med 5 skuffer

KF25 og KF35 er vores mindste mobilskabe. De er designet til siddende arbejdsstilling, Mobilskabe kan køres ind under de fleste bordplader og er derfor nemt at hurtigt at  køre frem efter behov.

KF35 er identisk med KF25 men har erstattet den øverste skuffe med en udtræksplade i hver side. Udrækspladerne på KF 35 er placeret under normal arbejdshøjde og er derfor ideelt til placering af løse genstande.

Læs mere her

KF26/36

Mobilskabe på 86 cm med 6 skuffer

KF26 og KF36 er et mellemstort mobilskab designet for mellemsiddende til høj arbejdsstilling, Mobilskabet er lavet til at kunne køre ind under en bordplade i standard arbejdshøjde (91cm)

KF36 er identisk med KF26 men har erstattet den øverste skuffe med en udtræksplade i hver side. Udrækspladerne på KF 36 er placeret velegnet for mellem siddende arbejdsstilling

Læs mere her

KF27/37

Mobilskabe på 79 cm med 6 skuffer

KF27 og KF37 er vores Største standardmobilskab. Mobilskabets bordplade har samme højde som informs klinikskabe, og er derfor velegnet til placering ved siden af eksisterende inventar. Du masser af opbevaringsplads med hele 7 skuffer.

KF37 er identisk med KF27 men har erstattet den øverste skuffe med en udtræksplade i hver side. Udrækspladerne på KF 37 giver yderligere plads til henstilling af løse genstande, eller som hurtig skriveplade.

Læs mere her

KF06/16

Mobilskabe på 79 cm med 6 skuffer

KF06 og KF16 er lavet lidt højere end normalt siddende arbejdshøjde. Hvis du ikke er så høj er den god til en mellem siddende arbejdsstilling. Hvis du er høj er den god til siddende arbejdsstilling.

KF16 er identisk med KF06 men erstatter den øverste skuffe med en udtræksplade i hver side. Udrækspladerne på KF 16 er placeret i normal arbejdshøjde ( ca 75 cm)

Læs mere her