Klinikinventar

Alt efter af dine behov for indretning af klinikken har inform udviklet en serie af koncepter, som er tilpasset og afprøvet på tandlægeklinikker.

Produktserier

INFORM K-SERIE

Informs klinikserie er skabt til, på baggrund af tandklinikkens ønsker og ideer, at kunne skræddersy en løsning, der opfylder ethvert behov for funktionalitet og holdbarhed.

Informs klinik-serie indeholder en serie moduler til behandlingsrummet, som frit kan kombineres efter den enkelte tandlæges behov.

K-serien, som den også kaldes, består af skuffeskabe, vaske- og affaldsskabe og overskabe og reoler i forskellige udformninger. Endvidere tilbyder inform et stort udvalg af detaljer, som komplementerer klinikken. Kontakt én af vores konsulenter, som kan være behjælpelige med at indrette din klinik med de elementer, som passer til dine behov og ønsker.

-Betjenes i siddehøjde.
-Tilpasses i forhold til behov og det enkelte klinikrum

Se detaljerne her

INFORM FUSION

Hos inform har vi udviklet en serie af moduler, der sammensættes til skræddersyede arbejdspladser.
Efterhånden som det bliver mere almindeligt, at klinikassistenter får eget lokale og udfører en række af de patientorienterede opgaver, hjælper Inform gerne med en indretning, som understøtter de ansattes arbejdsfunktioner.

Se detaljerne her

INFORM VARIO

Alle materialer og instrumenter placeres efter, hvor hyppigt de anvendes. Vario er egnet til både stående og siddende arbejdspladser, hvor udtrækspladerne fungerer som ekstra bordplader, når der arbejdes i siddende stilling.

Vario er informs ultimative behandlingskoncept

Gennem en nøje udtænkt udformning er ergonomien i højsædet. Konceptet er udviklet af førende tandlæger, og der er tænkt på indretning af konceptet ned til mindste detalje.

For hver skuffe kan du få anvisninger på, hvad de kan indeholde for, at arbejdsgangen bliver optimal. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra de tandlæger, som allerede HAR købt en Vario.Bordplade og udtræksplader er produceret i Corian, hvilket sikrer optimal hygiejne.

-Udviklet i samarbejde med danske tandlæger.
-Kan anvendes i siddehøjde eller ståhøjde.
-Specielt overskab med glaslåge til kassetter placeret inden for rækkevidde.
-Installationspanel for nem tilkobling af computerskærme.
-Kan betjenes både af højrehåndet og venstrehåndet tandlæge.

Se detaljerne her

INFORM DUO/SOLO

Dette behandlingsmodul kan efter behov udbygges med Informs klinikserie af f.eks. enkeltstående skuffe-, vaske- og affaldsskabe.

Duo/Solo-konceptet er efterhånden en klassiker hos inform. Det svingbare modul giver let adgang til alle skuffer for både tandlæge og assistent.

-Betjenes i siddehøjde.
-Specielt velegnet til mindre klinikrum
-Muligt at arbejde duo/solo

Se detaljerne her

INFORM BASE

Designet er let og meget nemt at placere i klinikkens indretning. Base-modulet findes i flere varianter og kan efter behov udbygges med Informs klinikserie af f.eks. enkeltstående skuffe-, vaske- og affaldsskabe. Modulet fås endvidere med en variant, så man kan arbejde med ”tubs and trays”- systemet.

Se detaljerne her

INFORM VISION

Det er fleksibelt og let at placere – også i små klinikrum. Hvert over- og underskab kan rumme de materialer og instrumenter, der er nødvendige under behandlingen. Suppleret med udtræksplader, der fungerer som bordplader, er Vision en komplet og arbejdsvenlig løsning.

Vision giver stor fleksibilitet til både Duo/Solo arbejdspladser. De forskellige vision-moduler kan kombineres, så arbejdspladsen bliver tilpasset den enkelte tandlæges behov. Konceptet er forsynet med udtræksplader, som fungerer som ekstra bordplads. Vision kræver kun lidt plads og er derfor ideelt at bruge i små klinikrum.

-Betjenes i siddehøjde.
-Overdel med spots for optimal belysning.
-Overskab med mulighed for at gemme computerskærmen væk bag jalousilåge.
-Udtræksplade for tastatur til pc. Se evt vores hygiejniske glastastatur
-Enkelt design med mange kombinationsmuligheder

Se detaljerne her