DENTAL

SOM INGEN ANDRE

Du er specialist og dermed helt speciel. Ikke kun fagligt - også personligt via dine erfaringer, holdninger og vaner. Det fortjener specielle rammer, så det tager vi hensyn til, når vi indretter din klinik.

Vi har mange års erfaring i at producere skræddersyede løsninger til sundhedssektoren. Løsninger, der tager højde for både rummets karakter og dine specifikke krav til indretningen. For vi ved, hvad det kræver at være specialist – og vi hjælper dig med at udfylde rollen.

Inform har med købet af Nordjysk Dentalfabrik endnu en indgangsvinkel til at supportere tandlæger: Vi producerer både standard-undersøgelsesstole og individuelt tilpassede operationslejer. Kort sagt vil vi gerne bidrage med en totalløsning, som samtidig er den rigtige individuelle løsning.

TOTALINDRETNING

Inform har siden 1981 udviklet og produceret individuelle indretningsløsninger med udgangspunkt i tandlægens og klinikassistentens arbejdsmetoder samt krav til høj kvalitet, ergonomi og æstetik.

Læs mere her

STERILISATION

Engang var sterilisationsrummet et lokale, hvor arbejdet foregik bag lukkede døre. I dag præger åbenhed de danske tandklinikker, og derfor er døren også blevet fjernet ind til sterilisationsrummet mange steder.

Læs mere her

INFORM HYGIEJNESYSTEM

Inform har samlet alle klinikkens dispensere i ét revolutionerende system, som passer til enhver klinikvæg.

Læs mere her

STOLE OG LEJER

Takket være vores mange års erfaring med at indrette private klinikker har Inform en stor viden om de behov, der er på en tandlægeklinik

Læs mere her

INFORM TEKNIKBORD

Multifunktionelt hæve/sænke bord

Læs mere her

INFORM MOBILSKABE

- Mobilskabe udført specielt til dentalbranchen

Brochurer om Inform A/S mobilskabe

Læs mere her

INFORM SUPPORTSTOLE

En ergonomisk arbejdsstilling er afgørende for din krop og dit arbejde. Din stol skal være fleksibel i indstillingerne, den skal give dig fuld bevægelsesfrihed og lette din arbejdsdag. Alle stolene findes i fem siddehøjder og kan leveres med fodring.

Inform supportstole er udviklet i nært samarbejde med danske fysioterapeuter. Vores stole er udviklet med det formål at give optimal støtte og bevægelsesfrihed. Denne arbejdsstilling sikrer dig mindre belastning i lænd og ryg og du opnår samtidig en meget højere grad af frihed og bevægelighed.

Se mere i vores brochurer her

Læs mere her

INFORM GLASTASTATUR

Hygiejnisk og funktionelt

Læs mere her

UNIKKE DETALJER

Kvalitet der holder

Læs mere her

RECEPTIONER

Receptionen er det første, patienterne møder, nar de træder ind på klinikken.

Læs mere her

REFERENCER

Inform har produceret både inventar og undersøgelseslejer til tandlæger i over 30 år. Vi har gennem tiden lavet både små og større indretninger samt indretning af både venterum, receptionsområder, personalerum og konsultationsrum.

Læs mere her