Aug 08 2016

Bariatrisk leje

Nyt specialudviklet leje til patienter op til 350 kg. Ekstra bredt, ekstra stærkt og med rygstøtte, sæde og benstøtte der både kan bevæges hver for sig og synkront.

Svær overvægt er ifølge Sundhedsstyrelsen et stigende problem for folkesundheden. Der bliver flere svært overvægtige danskere, og svær overvægt øger risikoen for en række komplikationer som for eksempel type-2 diabetes, forhøjet blodtryk åndedrætsbesvær og galdesten. Derfor er det vigtigt at have kapacitet til svært overvægtige patienter.


Fleksibel indstilling

Rygstøtte, sæde og benstøtte har hver sin motor og kan justeres både hver for sig og synkront. Derfor kan du indstille Super Size i den bedst mulige arbejdsstilling og den mest behagelige stilling for patienten. For eksempel er der lagt særligt vægt på at kunne komme tæt på patientens hovedregion, og Super Size kan placere patienten i Trendelenburg såvel som anti-Trendelenburg.


Også til meget høje patienter

Nakkepuden er specialfremstillet og kan trækkes langt ud, så meget høje patienter også kan bruge Super Size.


Ekstra bred

Super Size er ekstra bred, så patienten undgå følelsen af at falde ud over kanten. Det er også nemt at sætte armstøtte på siderne. Bredden på den enkelte Super Size kan tilpasses din klinik.


Særlig service for bariatriske patienter

Med et forventet øget antal svært overvægtige danskere vil der blive flere bariatriske patienter fremover. Super Size gør klinikken attraktiv for denne gruppe af patienter.

Hver enkelt Super Size-leje eller –stol bliver specialproduceret så den er til- passet den enkelte klinik. Den første danskproducerede patientstol og –leje til svært overvægtige patienter blev udviklet af Inform til en tandlægeklinik ved Køge ud fra en holdning om at alle – uanset vægt – skal kunne komme til undersøgelse og modtage behandling.

Læs vores brochure her